December 13, 2011

Parmesani paneeringus kanafilee


400-500 g kanafileed
1 muna
5 spl riivsaia
2 spl riivitud parmesani
1 tl soola
veidi pipart
2 tl ürdisegu
õli/võid praadimiseks

Üks lihtne õhtusöök, mis sobib hästi värske salatiga aga soovi korral ka kartuli või riisiga. See on mugandatud versioon Campanello kanast. Olen nüüdseks teinud seda 2 korda ja leian, et kergem on kanafileed 1-2 kaupa pannil praadida, algses retseptis soovitati 175 kraadi juures 40 minutit küpsetada. Samuti jääb praadides paneering krõbedam. Töö käik on lihtne - peksa kanafileed ühtlaseks, lõika parajad tükid. Sega omavahel riivsai, parmesan ja maitseained. Teise kaussi klopi muna lahti. Kasta kanafileed munast läbi ja keeruta paneeringus, seejärel prae pannil mõlemalt poolt kuni kana on küps. Ma ei teinud kana väga õhukeseks niisiis pidin päris vaiksel tulel ja kaane all praadima, et mitte paneeringut ära kõrvetada enne, kui kana valmis saab. Igatahes väga lihtne ja maitsev söök :)

1 comment:

Maiken said...

mmm, no see tundub küll ülimaitsev olevat! peab kindlasti ise ka proovima :P