November 13, 2011

Kohupiima-purukook


 Ilusat isadepäeva hommikut kõigile! Valmistasin tänase päeva puhul ühe lihtsa plaadikoogi, mida sobib just siis teha, kui on oodata palju külalisi. Taigen ja kohupiim on maitselt sellised, et lisandiks võib panna ükskõik mida - šokolaaditükke, marju, pähkleid, moosi. Olen siiani katsetanud erinevate šokolaadidega, piimašokolaadiga on mulle väga meeldinud, aga siis peaks suhkru kogust vähendama. Seekord  läks käiku Kalevi tume šokolaad pähklitega (pool suurest tahvlist). Kõige parem on jahtunult, maitseb väga hästi ka järgmisel päeval. :)


1 comment:

K. said...

Olen ise ka teinud sellist kooki, väga lihtne ja maitsev :). Samuti on seda tehtud tordipulbriga - ehk siis selle puru saab kui tordipulber ja või puruks "näppida". Ka väga maitsev ja hea :).